Klik på billedet eller teksten for at se fotos

af Solbygs arbejde:

 

 

Tømrer/snedker

& design

 

 

Bæredygtigt byggeri

 

 

Medbyg

 

 

Rådgivning

 

 

Projektering

 

 

Om Solbyg

 

Solbyg arbejder og rådgiver lige fra halm og ler til mere traditionelt elementbyggeri med åndbare men selvfølgelig tætte konstruktioner.

 

Jeg er uddannet tømrer og har 40 års erfaring med husbyggeri, heraf 23 års erfaring med bæredygtigt byggeri.

 

Mit speciale er rollen som konsulent/bygherre, hvor jeg vejleder jer til en æstetisk og praktisk god løsning. Ved større projekter kan jeg bruges som byggestyrer og projektleder.

 

Jeg kan tegne de nødvendige tegninger og kan også stå for totalentreprisen. Jeg har nogle dygtige samarbejdspartnere at trække på, når det drejer sig om større opgaver.

 

Jeg sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde, som alle kan være stolte af, og jeg går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller faglighed. Endelig er det altid en selvfølge, at byggeriet bliver færdigt til det aftalte tidspunkt til den aftalte pris.

 

Jeg er god til at finde løsninger. Jeg står for det solide håndværk. Og jeg kan gøre det, så prisen passer netop jeres budget. Jeg er lydhør over for jeres ideer, ønsker og drømme. Sammen finder vi ud af, hvad I gerne vil have, og jeg sørger for at skabe den æstetiske, praktiske og økonomisk løsning.

 

Jeg bor selv i Økosamfundet Dyssekilde, hvor jeg har været med helt fra vi var nybyggere på en åben mark omkring 1989. Jeg har naturligvis bygget mit eget hus og taget del i en række andre byggerier i landsbyen. Det har givet mig en masse erfaringer - både de dyrekøbte og de positive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solbyg v/ tømrermester Søren Fritzsche • Solen 2, 3390 Hundested • solbyg@mail.dk • Tlf.: 4792 3668 • www.solbyg.com • CVR: 13022879