Klik på billedet eller teksten for at se fotos

af Solbygs arbejde:

 

 

Tømrer/snedker

& design

 

 

Bæredygtigt byggeri

 

 

Medbyg

 

 

Rådgivning

 

 

Projektering

 

 

Projektering & rådgivning

 

Jeg kan være med fra den første spæde idé til I står

med det færdige produkt.

 

Jeg kan hjælpe jer med at udvikle de realistiske ideer, designe og tegne hvadenten det drejer sig om drømmehuset, en tilbygning, en mindre ombygning eller 'bare' en hurtig skitse på en løsning, I har brug for.

 

Jeg kan rådgive jer om valg af bæredygtige materialer

og energirigtige løsninger, så I får et bæredygtigt hus

med godt indeklima, et minimum af vedligeholdelse og

lavt energiforbrug.

 

Når vi sammen har fundet den rigtige løsning for jer, kan jeg lave alle de nødvendige myndighedstegninger, ansøgninger og alle relevante arbejdstegninger.

 

Det har stor betydning for en hurtig og frugtbar sagsbehandling, at alle dokumenter er i orden. Der kan være mange regler at holde styr på, men det behøver I ikke selv at skulle finde ud af.

 

Jeg kan være byggestyrer, der står for alle håndværkerne. Og jeg samarbejder med en række lokale håndværkere, og kan derfor også hjælpe jer med at finde de rigtige.

 

Det betyder, at jeg også kan stå for totalentreprisen, så I ikke behøver at bekymre jer om prisen for de enkelte håndværkeres arbejde.

 

Ved større opgaver laver vi en kontrakt, hvor vi i detaljer beskriver de enkelte elementer i byggeriet, og hvor I får en sikkerhed for, at den samlede pris holder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solbyg v/ tømrermester Søren Fritzsche • Solen 2, 3390 Hundested • solbyg@mail.dk • Tlf.: 4792 3668 • www.solbyg.com • CVR: 13022879